Volg de verbreding A1 Apeldoorn-Twello ook via de bouwapp

26-06-2023
489 keer bekeken

Deze website is een prima manier om op de hoogte te blijven van nieuws en achtergrond over de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn en Twello. Maar volgt u het project ook al op de speciale bouwapp van Heijmans?

De door Heijmans beschikbaar gestelde bouwapp is een communicatiemiddel waarmee u via uw mobiele telefoon op de hoogte gehouden wordt van alle updates over het project, zoals omleidingen, afsluitingen en mogelijke hinder. Maar ook over hoogtepunten zoals de openstelling van tijdelijk afgesloten wegen. Daarnaast biedt de bouwapp de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het bieden van een luisterend oor. 

De bouwapp vindt u het door het scannen van onderstaande QR code, of zoek in de app stores naar "Heijmans bouwapp". Na installatie zoekt u naar "Verbreding A1 Apeldoorn-Twello". Klik vervolgens op volgen. 

De BouwApp is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android en is benaderbaar via zowel een smartphone als een tablet. Bij iOS werkt de BouwApp op versie 9 en hoger. Bij Android werkt de BouwApp op versie 5.1 en hoger.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen