Terugblik op de informatieavonden

30-11-2022
2217 keer bekeken

Op woensdag en donderdag 9 en 10 november organiseerde Rijkswaterstaat samen met bouwbedrijf Heijmans twee informatieavonden over de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn en Twello.

 Tijdens de informatieavonden stonden we met een team van Rijkswaterstaat en bouwbedrijf Heijmans klaar om omwonenden en belangstellenden te informeren over het project. Experts lichtten de aanpak en de werkzaamheden, de duurzaamheidsmaatregelen en hoe we omgaan met flora en fauna in dit project toe. Ook konden mensen een kijkje nemen hoe dit tracĂ© er straks uit komt te zien door een 3D model. Er was een goede opkomst, waarbij in totaal ongeveer 400 mensen zijn langsgekomen.

Heeft u nog vragen?

Bent u niet in de gelegenheid geweest om bij de informatieavonden langs te komen en heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via 0800-8002.

Ook kunt u voor meer informatie de BouwApp van Heijmans downloaden via uw smartphone. Met deze app brengt Heijmans u direct op de hoogte van de werkzaamheden, eventuele bouwhinder en andere ontwikkelingen en kunt u contact opnemen. 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen